- Etusivu
- /
- Artikkeli
Lue lisätietoja Cisco Wireless Phone 9821: n käynnistämisestä ja nollaamisesta.
Puhelimen uudelleenkäynnistäminen voi ratkaista yleisiä ongelmia tai varmistaa, että uudet kokoonpanot otetaan käyttöön . Tämä prosessi ei poista nykyisiä asetuksiasi.
Voit tyhjentää nykyisen kokoonpanon palauttamalla Cisco Wireless Phone 9821: n tehdasasetuksiin. Voit halutessasi nollata kaikki arvot tai nollata vain verkko- tai suojausasetukset.
Käynnistä puhelin uudelleen puhelimen valikosta
| 1 |
Siirry asetuksiin |
| 2 |
Valitse Järjestel . |
| 3 |
Korosta Käynnistä uudelleen ja paina Valitse. |
Käynnistä puhelin uudelleen puhelimen hallinnan verkkosivulta (Unified CM)
Voit käynnistää puhelimen uudelleen oletusasetuksiin puhelimen hallinnan verkkosivulta vain, kun puhelimesi on rekisteröityCisco Unified CM.
| 1 | |
| 2 |
Valitse puhelimen hallinnan verkkosivulta Käynn istä uudelleen. |
| 3 |
Käynnistä puhelin uudelleen napsauttamalla Käynnistä uudelleen -painiketta. |
Käynnistä puhelin uudelleen vaihtoehtoiseen laiteohjelmistoon
Voit käynnistää puhelimen uudelleen puhelimen laiteohjelmiston edelliseen versioon. Tämän avulla voit tilapäisesti käyttää edellistä laiteohjelmistokuormitusta.
Kun puhelin käynnistyy seuraavan kerran, se käyttää uutta laiteohjelmiston kuormitusta.
| 1 |
Sammuta puhelin. |
| 2 |
Pidä Asteriskiä (*) painettuna |
| 3 |
Kun merkkivalo muuttuu punaiseksi, vapauta Asterisk (*) ja Virta/Lop eta puhelu -näppäimet. Puhelin käynnistyy edelliseen laiteohjelmistoversioon. |
Palauta puhelin tehdasasetuksiin puhelimen valikosta
Voit palauttaa puhelimen tehdasasetuksiin. Puhelin palauttaa käyttäjän ja verkon asetukset oletusarvoihinsa ja käynnistyy sitten uudelleen.
| 1 |
Siirry asetuksiin |
| 2 |
Valitse Järjestel . |
| 3 |
Korosta Tehdasasetusten palaut us ja paina Valitse. |
Mitä tehdä seuraavaksi
Olet menettänyt nykyisen rekisteröinnin ja kaikki kokoonpanot tehdasasetusten palauttamisen jälkeen. Sinun on rekisteröitävä ja määritettävä puhelin samalla tavalla kuin uudelle puhelimelle, ennen kuin voit käyttää sitä uudelleen.
Palauta puhelin tehdasasetuksiin puhelimen näppäimistöltä
Voit palauttaa puhelimen tehdasasetuksiin näppäimistön avulla. Puhelin palauttaa käyttäjä- ja verkkoasetukset oletusarvoihinsa ja käynnistyy sitten uudelleen.
| 1 |
Sammuta puhelin. |
| 2 |
Pidä Pound (#) painettuna |
| 3 |
Kun merkkivalo muuttuu punaiseksi, vapauta Pound (#) ja Power/End Call -näppäimet. |
| 4 |
Paina 1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #. Jos merkkivalo vilkkuu vihreänä, tehdasasetusten palautus on käynnissä. Jos merkkivalo vilkkuu punaisena, tehdasasetusten palautusta ei hyväksytty. |
Mitä tehdä seuraavaksi
Olet menettänyt nykyisen rekisteröinnin ja kaikki kokoonpanot tehdasasetusten palauttamisen jälkeen. Sinun on rekisteröitävä ja määritettävä puhelin samalla tavalla kuin uudelle puhelimelle, ennen kuin voit käyttää sitä uudelleen.
Palauta puhelin tehdasasetuksiin puhelimen hallinnan verkkosivulta () Webex Calling
Voit palauttaa puhelimen oletusasetuksiin etäyhteyden kautta puhelimen hallinnan verkkosivulta vain, kun puhelimesi on rekisteröityWebex Calling.
|
Palauta puhelin puhelimen verkkosivulta jollakin seuraavista tavoista:
|
Mitä tehdä seuraavaksi
Olet menettänyt nykyisen rekisteröinnin ja kaikki kokoonpanot tehdasasetusten palauttamisen jälkeen. Sinun on rekisteröitävä ja määritettävä puhelin samalla tavalla kuin uudelle puhelimelle, ennen kuin voit käyttää sitä uudelleen.
Nollaa verkkoasetukset
Voit palauttaa puhelimen verkkoasetukset tehdasasetuksiin. Puhelin palauttaa verkon asetusasetukset oletusarvoihinsa ja käynnistyy sitten uudelleen.
| 1 |
Siirry asetuksiin |
| 2 |
Valitse Järjestel . |
| 3 |
Kor osta Verkkoasetukset ja paina Valitse. |
Mitä tehdä seuraavaksi
Olet menettänyt nykyiset verkkoasetukset. Sinun on määritettävä verkkoasetukset uudelleen.
Nollaa suojausasetukset
Voit palauttaa puhelimen suojausasetukset tehdasasetuksiin. Puhelin palauttaa suojausasetukset oletusarvoihinsa ja käynnistyy sitten uudelleen.
| 1 |
Siirry asetuksiin |
| 2 |
Valitse Järjestel . |
| 3 |
Korosta Suojausasetukset ja paina Valitse. |
Mitä tehdä seuraavaksi
Olet menettänyt nykyiset suojausasetukset. Sinun on asetettava kuriteettiasetukset uudelleen.