- Головна
- /
- Стаття
Дізнайтеся, як перезавантажити та скинути налаштування бездротового телефону Cisco 9821.
Перезавантаження телефону може вирішити поширені проблеми або забезпечити застосування нових конфігурацій. Цей процес не стирає ваші існуючі налаштування.
Щоб очистити поточну конфігурацію, можна відновити заводські налаштування бездротового телефону Cisco 9821. Ви можете скинути всі значення або скинути лише налаштування мережі чи безпеки.
Перезавантажте телефон з меню телефону
| 1 |
Відкрийте програму Налаштування |
| 2 |
Виберіть . |
| 3 |
Виділіть Перезавантажити та натисніть Виберіть. |
Перезавантажте телефон зі сторінки адміністрування телефону (Unified CM)
Ви можете дистанційно перезавантажити телефон до налаштувань за замовчуванням з веб-сторінки адміністрування телефону, лише якщо ваш телефон зареєстровано в Cisco Unified CM.
| 1 | |
| 2 |
На веб-сторінці адміністрування телефону виберіть Перезавантажити. |
| 3 |
Натисніть кнопку Перезавантажити, щоб перезавантажити телефон. |
Перезавантажте телефон до альтернативної прошивки
Ви можете перезавантажити телефон до попередньої версії прошивки. Це дозволяє тимчасово використовувати попереднє завантаження прошивки.
Коли телефон наступного разу ввімкнеться, він використовуватиме нову прошивку.
| 1 |
Вимкніть телефон. |
| 2 |
Натисніть і утримуйте Зірочка (*) |
| 3 |
Коли світлодіод змінить колір на червоний, відпустіть зірочку (*) та Power/End Клавіші виклику. Телефон завантажується до попередньої версії прошивки. |
Скиньте телефон до заводських налаштувань через меню телефону
Ви можете скинути телефон до заводських налаштувань. Телефон скидає налаштування користувача та мережі до значень за замовчуванням, а потім перезавантажується.
| 1 |
Відкрийте програму Налаштування |
| 2 |
Виберіть . |
| 3 |
Виділіть Скидання до заводських налаштувань та натисніть . Виберіть. |
Що далі
Ви втратили свою поточну реєстрацію та всю конфігурацію після скидання до заводських налаштувань. Перш ніж знову використовувати телефон, його потрібно зареєструвати та налаштувати так само, як і новий.
Скиньте телефон до заводських налаштувань за допомогою клавіатури телефону
Ви можете скинути налаштування телефону до заводських за допомогою клавіатури. Телефон скидає налаштування користувача та мережі до значень за замовчуванням, а потім перезавантажується.
| 1 |
Вимкніть телефон. |
| 2 |
Натисніть і утримуйте Фунт (#) |
| 3 |
Коли світлодіод змінить колір на червоний, відпустіть кнопку (#) та Power/End Клавіші виклику . |
| 4 |
Натисніть 1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #. Якщо світлодіод блимає зеленим, це означає, що виконується скидання до заводських налаштувань. Якщо світлодіод блимає червоним, це означає, що скидання до заводських налаштувань не прийнято. |
Що далі
Ви втратили свою поточну реєстрацію та всю конфігурацію після скидання до заводських налаштувань. Перш ніж знову використовувати телефон, його потрібно зареєструвати та налаштувати так само, як і новий.
Скиньте телефон до заводських налаштувань на веб-сторінці адміністрування телефону (Webex Calling)
Ви можете віддалено відновити налаштування телефону за замовчуванням з веб-сторінки адміністрування телефону, лише якщо ваш телефон зареєстровано в Webex Calling.
|
Скиньте налаштування телефону з веб-сторінки телефону одним із таких способів:
|
Що далі
Ви втратили свою поточну реєстрацію та всю конфігурацію після скидання до заводських налаштувань. Перш ніж знову використовувати телефон, його потрібно зареєструвати та налаштувати так само, як і новий.
Скинути налаштування мережі
Ви можете скинути налаштування мережі на телефоні до заводських значень. Телефон скидає налаштування мережі до значень за замовчуванням, а потім перезавантажується.
| 1 |
Відкрийте програму Налаштування |
| 2 |
Виберіть . |
| 3 |
Виділіть Налаштування мережі та натисніть Виберіть. |
Що далі
Ви втратили поточні налаштування мережі. Вам потрібно буде знову налаштувати параметри мережі.
Скинути налаштування безпеки
Ви можете скинути налаштування безпеки телефону до заводських значень. Телефон скидає налаштування безпеки до значень за замовчуванням, а потім перезавантажується.
| 1 |
Відкрийте програму Налаштування |
| 2 |
Виберіть . |
| 3 |
Виділіть Налаштування безпеки та натисніть Виберіть. |
Що далі
Ви втратили свої поточні налаштування безпеки. Вам потрібно знову налаштувати параметри безпеки.