- Početak
- /
- Članak
Naučite kako da ponovo pokrenete i resetujete Cisco bežični telefon KSNUMKS.
Ponovno pokretanje telefona može rešiti uobičajene probleme ili osigurati da se primenjuju nove konfiguracije. Ovaj proces ne briše postojeća podešavanja.
Da biste izbrisali trenutnu konfiguraciju, možete vratiti Cisco bežični telefon KSNUMKS na fabrička podešavanja. Možete izabrati da resetujete sve vrednosti, ili posebno resetujete samo mrežne ili bezbednosne postavke.
Ponovo pokrenite telefon iz menija telefona
| 1 |
Pristupite aplikaciji Podešavanja |
| 2 |
Izaberite |
| 3 |
Označite Restart i pritisnite Izaberi. |
Ponovo pokrenite telefon sa veb stranice administracije telefona (Unified CM)
Možete daljinski ponovo pokrenuti telefon na podrazumevana podešavanja sa veb stranice administracije telefona samo kada je vaš telefon registrovan na Cisco Unified CM.
| 1 |
Pristupite veb stranici za administraciju telefona. |
| 2 |
Na veb stranici administracije telefona izaberite Restart. |
| 3 |
Kliknite na dugme Restart da biste ponovo pokrenuli telefon. |
Ponovo pokrenite telefon na alternativni firmvare
Možete ponovo pokrenuti telefon na prethodnu verziju firmvera telefona. To vam omogućava da privremeno koristite prethodnu opterećenje firmvare.
Kada se telefon sledeći put uključi, koristiće novo opterećenje firmvera.
| 1 |
Isključite telefon. |
| 2 |
Pritisnite i držite zvezdicu (*), |
| 3 |
Kada se LED promeni u crveno, otpustite zvezdicu (*) i tastere za napajanje / kraj poziva . Telefon se pokreće na prethodnu verziju firmvare. |
Vratite telefon na fabrička podešavanja iz menija telefona
Možete resetovati telefon na fabrička podešavanja. Telefon resetuje korisničke i mrežne postavke na podrazumevane vrednosti, a zatim se ponovo pokreće.
| 1 |
Pristupite aplikaciji Podešavanja |
| 2 |
Izaberite |
| 3 |
Označite Fabrička podešavanja i pritisnite Izaberi. |
Šta dalje
Izgubili ste trenutnu registraciju i svu konfiguraciju nakon fabričkog podešavanja. Morate da se registrujete i podesite svoj telefon kao i za novi telefon pre nego što možete ponovo da ga koristite.
Resetujte telefon na fabrička podešavanja sa tastature telefona
Možete resetovati telefon na fabrička podešavanja pomoću tastature. Telefon resetuje korisničke i mrežne postavke na podrazumevane vrednosti, a zatim se ponovo pokreće.
| 1 |
Isključite telefon. |
| 2 |
Pritisnite i držite Pound (#) |
| 3 |
Kada se LED promeni u crveno, otpustite tastere Pound (#) i Pover / End Call . |
| 4 |
Pritisnite 1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #. Ako LED treperi zeleno, fabrička podešavanja je u toku. Ako LED treperi crveno, fabrička podešavanja nisu prihvaćena. |
Šta dalje
Izgubili ste trenutnu registraciju i svu konfiguraciju nakon fabričkog podešavanja. Morate da se registrujete i podesite svoj telefon kao i za novi telefon pre nego što možete ponovo da ga koristite.
Vratite telefon na fabrička podešavanja sa veb stranice za administraciju telefona (Vebek Calling)
Telefon možete daljinski vratiti na podrazumevana podešavanja sa veb stranice za administraciju telefona samo kada je vaš telefon registrovan na Vebek pozive.
|
Resetujte telefon sa veb stranice telefona sa jednim od načina:
|
Šta dalje
Izgubili ste trenutnu registraciju i svu konfiguraciju nakon fabričkog podešavanja. Morate da se registrujete i podesite svoj telefon kao i za novi telefon pre nego što možete ponovo da ga koristite.
Resetujte mrežne postavke
Možete resetovati mrežne postavke na telefonu na fabrička podešavanja. Telefon resetuje postavke podešavanja mreže na podrazumevane vrednosti, a zatim se ponovo pokreće.
| 1 |
Pristupite aplikaciji Podešavanja |
| 2 |
Izaberite |
| 3 |
Označite Mrežna podešavanja i pritisnite Izaberi. |
Šta dalje
Izgubili ste trenutna mrežna podešavanja. Morate ponovo podesiti mrežne postavke.
Resetujte bezbednosne postavke
Možete resetovati bezbednosne postavke na telefonu na fabrička podešavanja. Telefon resetuje bezbednosne postavke na podrazumevane vrednosti, a zatim se ponovo pokreće.
| 1 |
Pristupite aplikaciji Podešavanja |
| 2 |
Izaberite |
| 3 |
Označite Bezbednosna podešavanja i pritisnite Izaberi. |
Šta dalje
Izgubili ste trenutna bezbednosna podešavanja. Morate ponovo podesiti postavke scuriti.