- Domov
- /
- Članek
Naučite se, kako znova zagnati in ponastaviti brezžični telefon Cisco 9821.
Ponovni zagon telefona lahko odpravi pogoste težave ali zagotovi uporabo novih konfiguracij. Ta postopek ne izbriše vaših obstoječih nastavitev.
Če želite počistiti trenutno konfiguracijo, lahko brezžični telefon Cisco 9821 obnovite na tovarniško privzete nastavitve. Lahko ponastavite vse vrednosti ali pa ponastavite samo omrežne ali varnostne nastavitve.
Znova zaženite telefon iz menija telefona
| 1 |
Dostopite do aplikacije Nastavitve |
| 2 |
Izberite . |
| 3 |
Označite Ponovni zagon in pritisnite Izberite. |
Znova zaženite telefon s spletne strani za upravljanje telefona (Unified CM)
Telefon lahko na daljavo znova zaženete na privzete nastavitve s spletne strani za skrbništvo telefona le, če je telefon registriran v Cisco Unified CM.
| 1 | |
| 2 |
Na spletni strani za upravljanje telefona izberite Ponovni zagon. |
| 3 |
Kliknite gumb Ponovni zagon, da ponovno zaženete telefon. |
Znova zaženite telefon z nadomestno vdelano programsko opremo
Telefon lahko znova zaženete s prejšnjo različico vdelane programske opreme telefona. To vam omogoča začasno uporabo prejšnje naložene vdelane programske opreme.
Ko se telefon naslednjič vklopi, bo uporabil novo vdelano programsko opremo.
| 1 |
Izklopite telefon. |
| 2 |
Pritisnite in držite zvezdico (*) |
| 3 |
Ko LED dioda zasveti rdeče, spustite zvezdico (*) in Power/End Tipke za klic. Telefon se zažene s prejšnjo različico vdelane programske opreme. |
Ponastavite telefon na tovarniške nastavitve iz menija telefona
Telefon lahko ponastavite na tovarniške nastavitve. Telefon ponastavi uporabniške in omrežne nastavitve na privzete vrednosti in se nato znova zažene.
| 1 |
Dostopite do aplikacije Nastavitve |
| 2 |
Izberite . |
| 3 |
Označite Ponastavitev na tovarniške nastavitve in pritisnite Izberite. |
Kaj storiti naprej
Po ponastavitvi na tovarniške nastavitve ste izgubili trenutno registracijo in vso konfiguracijo. Preden lahko telefon ponovno uporabljate, ga morate registrirati in nastaviti tako kot nov telefon.
Ponastavitev telefona na tovarniške nastavitve s tipkovnice telefona
Telefon lahko ponastavite na tovarniške nastavitve s tipkovnico. Telefon ponastavi uporabniške in omrežne nastavitve na privzete vrednosti in se nato znova zažene.
| 1 |
Izklopite telefon. |
| 2 |
Pritisnite in držite funt (#) |
| 3 |
Ko LED dioda zasveti rdeče, spustite funt. (#) in Power/End Tipke za klic . |
| 4 |
Pritisnite 1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #. Če LED utripa zeleno, poteka ponastavitev na tovarniške nastavitve. Če LED utripa rdeče, ponastavitev na tovarniške nastavitve ni bila sprejeta. |
Kaj storiti naprej
Po ponastavitvi na tovarniške nastavitve ste izgubili trenutno registracijo in vso konfiguracijo. Preden lahko telefon ponovno uporabljate, ga morate registrirati in nastaviti tako kot nov telefon.
Ponastavite telefon na tovarniške nastavitve s spletne strani za upravljanje telefona (Webex Calling)
Telefon lahko na daljavo obnovite na privzete nastavitve s spletne strani za upravljanje telefona le, če je telefon registriran v storitvi Webex Calling.
|
Ponastavite telefon s spletne strani telefona na enega od naslednjih načinov:
|
Kaj storiti naprej
Po ponastavitvi na tovarniške nastavitve ste izgubili trenutno registracijo in vso konfiguracijo. Preden lahko telefon ponovno uporabljate, ga morate registrirati in nastaviti tako kot nov telefon.
Ponastavite omrežne nastavitve
Omrežne nastavitve v telefonu lahko ponastavite na tovarniške privzete vrednosti. Telefon ponastavi nastavitve omrežja na privzete vrednosti in se nato znova zažene.
| 1 |
Dostopite do aplikacije Nastavitve |
| 2 |
Izberite . |
| 3 |
Označite Nastavitve omrežja in pritisnite Izberite. |
Kaj storiti naprej
Izgubili ste trenutne omrežne nastavitve. Ponovno morate nastaviti omrežne nastavitve.
Ponastavite varnostne nastavitve
Varnostne nastavitve v telefonu lahko ponastavite na tovarniške privzete vrednosti. Telefon ponastavi varnostne nastavitve na privzete vrednosti in se nato znova zažene.
| 1 |
Dostopite do aplikacije Nastavitve |
| 2 |
Izberite . |
| 3 |
Označite Varnostne nastavitve in pritisnite Izberite. |
Kaj storiti naprej
Izgubili ste trenutne varnostne nastavitve. Ponovno morate nastaviti varnostne nastavitve.