- Start
- /
- Artikel
Lär dig hur du startar om och återställer din Cisco trådlösa telefon 9821.
Att starta om telefonen kan lösa vanliga problem eller säkerställa att nya konfigurationer tillämpas. Den här processen raderar inte dina befintliga inställningar.
För att rensa din nuvarande konfiguration kan du återställa en Cisco Wireless Phone 9821 till fabriksinställningarna. Du kan välja att återställa alla värden, eller specifikt återställa endast nätverks- eller säkerhetsinställningarna.
Starta om telefonen från telefonmenyn
| 1 |
Gå till appen Inställningar |
| 2 |
Välj . |
| 3 |
Markera Starta om och tryck på Välj. |
Starta om telefonen från webbsidan för telefonadministration (Unified CM)
Du kan endast fjärrstarta om telefonen till standardinställningarna från webbsidan för telefonadministration när telefonen är registrerad i Cisco Unified CM.
| 1 | |
| 2 |
Från webbsidan för telefonadministration väljer du Starta om. |
| 3 |
Klicka på knappen Starta om för att starta om telefonen. |
Starta om telefonen till den alternativa firmware
Du kan starta om telefonen till den tidigare versionen av telefonens firmware. Detta gör att du tillfälligt kan använda den tidigare inlästa firmware.
När telefonen slås på nästa gång kommer den att använda den nya inbyggda programvaran.
| 1 |
Stäng av telefonen. |
| 2 |
Tryck och håll ner Asterisk (*) |
| 3 |
När lysdioden ändrar färg till rött, släpp -stjärnan (*) och Power/End Ring -tangenterna. Telefonen startar till den föregående firmwareversionen. |
Återställ telefonen till fabriksinställningarna från telefonmenyn
Du kan återställa telefonen till fabriksinställningarna. Telefonen återställer användar- och nätverksinställningar till standardvärdena och startar sedan om.
| 1 |
Gå till appen Inställningar |
| 2 |
Välj . |
| 3 |
Markera Fabriksåterställning och tryck på Välj. |
Nästa steg
Du har förlorat din nuvarande registrering och all konfiguration efter en fabriksåterställning. Du måste registrera och konfigurera din telefon som du gör för en ny telefon innan du kan använda den igen.
Återställ telefonen till fabriksinställningarna från telefonens knappsats
Du kan återställa telefonen till fabriksinställningarna med hjälp av knappsatsen. Telefonen återställer användar- och nätverksinställningarna till standardvärdena och startar sedan om.
| 1 |
Stäng av telefonen. |
| 2 |
Tryck och håll ner Pund (#) |
| 3 |
När lysdioden ändras till rött, släpp -knappen (#) och Power/End Ring -tangenterna. |
| 4 |
Tryck 1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #. Om lysdioden blinkar grönt pågår fabriksåterställning. Om lysdioden blinkar rött har fabriksåterställningen inte accepterats. |
Nästa steg
Du har förlorat din nuvarande registrering och all konfiguration efter en fabriksåterställning. Du måste registrera och konfigurera din telefon som du gör för en ny telefon innan du kan använda den igen.
Återställ telefonen till fabriksinställningarna från webbsidan för telefonadministration (Webex Calling)
Du kan endast återställa telefonen till standardinställningarna på distans från webbsidan för telefonadministration när din telefon är registrerad för Webex Calling.
|
Återställ din telefon från telefonens webbsida med en av metoderna:
|
Nästa steg
Du har förlorat din nuvarande registrering och all konfiguration efter en fabriksåterställning. Du måste registrera och konfigurera din telefon som du gör för en ny telefon innan du kan använda den igen.
Återställ nätverksinställningarna
Du kan återställa nätverksinställningarna på telefonen till fabriksinställningarna. Telefonen återställer nätverksinställningarna till standardvärdena och startar sedan om.
| 1 |
Gå till appen Inställningar |
| 2 |
Välj . |
| 3 |
Markera Nätverksinställningar och tryck på Välj. |
Nästa steg
Du har förlorat dina nuvarande nätverksinställningar. Du måste ställa in nätverksinställningarna igen.
Återställ säkerhetsinställningarna
Du kan återställa säkerhetsinställningarna på telefonen till fabriksinställningarna. Telefonen återställer säkerhetsinställningarna till standardvärdena och startar sedan om.
| 1 |
Gå till appen Inställningar |
| 2 |
Välj . |
| 3 |
Markera Säkerhetsinställningar och tryck på Välj. |
Nästa steg
Du har förlorat dina nuvarande säkerhetsinställningar. Du måste ställa in säkerhetsinställningarna igen.