- Domov
- /
- Článok
Naučte sa, ako reštartovať a resetovať bezdrôtový telefón Cisco 9821.
Reštartovanie telefónu môže vyriešiť bežné problémy alebo zabezpečiť, aby sa použili nové konfigurácie. Tento proces nevymaže vaše existujúce nastavenia.
Ak chcete vymazať aktuálnu konfiguráciu, môžete obnoviť bezdrôtový telefón Cisco 9821 na predvolené výrobné nastavenia. Môžete si vybrať, či chcete resetovať všetky hodnoty, alebo či chcete resetovať iba nastavenia siete alebo zabezpečenia.
Reštartujte telefón z ponuky telefónu
| 1 |
Prejdite do aplikácie Nastavenia |
| 2 |
Vyberte . |
| 3 |
Zvýraznite Reštartovať a stlačte Vyberte. |
Reštartujte telefón z webovej stránky správy telefónu (Unified CM)
Telefón môžete na diaľku reštartovať na predvolené nastavenia z webovej stránky správy telefónu iba vtedy, ak je telefón zaregistrovaný v aplikácii Cisco Unified CM.
| 1 | |
| 2 |
Na webovej stránke správy telefónu vyberte možnosť Reštartovať. |
| 3 |
Kliknite na tlačidlo Reštartovať pre reštartovanie telefónu. |
Reštartujte telefón s alternatívnym firmvérom
Telefón môžete reštartovať na predchádzajúcu verziu firmvéru telefónu. To vám umožňuje dočasne použiť predchádzajúcu verziu firmvéru.
Keď sa telefón nabudúce zapne, použije nový firmvér.
| 1 |
Vypnite telefón. |
| 2 |
Stlačte a podržte hviezdičku (*) |
| 3 |
Keď sa LED dióda zmení na červenú, uvoľnite hviezdičku (*) a Power/End Tlačidlá hovoru. Telefón sa spustí s predchádzajúcou verziou firmvéru. |
Obnovte telefón na továrenské nastavenia z ponuky telefónu
Telefón môžete obnoviť na predvolené nastavenia z výroby. Telefón obnoví nastavenia používateľa a siete na predvolené hodnoty a potom sa reštartuje.
| 1 |
Prejdite do aplikácie Nastavenia |
| 2 |
Vyberte . |
| 3 |
Zvýraznite Obnovenie továrenských nastavení a stlačte Vyberte. |
Čo robiť ďalej
Po obnovení továrenských nastavení ste stratili svoju aktuálnu registráciu a všetku konfiguráciu. Pred opätovným použitím musíte telefón zaregistrovať a nastaviť rovnako ako nový telefón.
Obnovte telefón na továrenské nastavenia pomocou klávesnice telefónu
Telefón môžete obnoviť na továrenské nastavenia pomocou klávesnice. Telefón obnoví nastavenia používateľa a siete na predvolené hodnoty a potom sa reštartuje.
| 1 |
Vypnite telefón. |
| 2 |
Stlačte a podržte Libra (#) |
| 3 |
Keď sa LED dióda zmení na červenú, uvoľnite tlačidlo (#) a Power/End Tlačidlá hovoru . |
| 4 |
Stlačte 1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #. Ak LED dióda bliká na zeleno, prebieha obnovenie továrenských nastavení. Ak LED dióda bliká načerveno, obnovenie továrenských nastavení nebolo akceptované. |
Čo robiť ďalej
Po obnovení továrenských nastavení ste stratili svoju aktuálnu registráciu a všetku konfiguráciu. Pred opätovným použitím musíte telefón zaregistrovať a nastaviť rovnako ako nový telefón.
Obnovte telefón na predvolené nastavenia z výroby z webovej stránky správy telefónu (Webex Calling)
Predvolené nastavenia telefónu môžete na diaľku obnoviť z webovej stránky správy telefónu iba vtedy, ak je telefón zaregistrovaný v službe Webex Calling.
|
Resetujte telefón z webovej stránky telefónu jednou z týchto metód:
|
Čo robiť ďalej
Po obnovení továrenských nastavení ste stratili svoju aktuálnu registráciu a všetku konfiguráciu. Pred opätovným použitím musíte telefón zaregistrovať a nastaviť rovnako ako nový telefón.
Obnovte nastavenia siete
Nastavenia siete v telefóne môžete obnoviť na predvolené hodnoty z výroby. Telefón obnoví nastavenia siete na predvolené hodnoty a potom sa reštartuje.
| 1 |
Prejdite do aplikácie Nastavenia |
| 2 |
Vyberte . |
| 3 |
Zvýraznite Nastavenia siete a stlačte Vyberte. |
Čo robiť ďalej
Stratili ste svoje aktuálne sieťové nastavenia. Musíte znova nastaviť sieťové nastavenia.
Obnoviť nastavenia zabezpečenia
Bezpečnostné nastavenia telefónu môžete obnoviť na predvolené hodnoty z výroby. Telefón obnoví bezpečnostné nastavenia na predvolené hodnoty a potom sa reštartuje.
| 1 |
Prejdite do aplikácie Nastavenia |
| 2 |
Vyberte . |
| 3 |
Zvýraznite Nastavenia zabezpečenia a stlačte Vyberte. |
Čo robiť ďalej
Stratili ste svoje aktuálne nastavenia zabezpečenia. Musíte znova nastaviť nastavenia zabezpečenia.