- Kezdőlap
- /
- Cikk
Ismerje meg a Cisco 9821 vezeték nélküli telefon újraindítását és visszaállítását.
A telefon újraindítása megoldhatja a gyakori problémákat, vagy biztosíthatja az új konfigurációk alkalmazását . Ez a folyamat nem törli a meglévő beállításokat.
Az aktuális konfiguráció törléséhez visszaállíthatja a Cisco Wireless Phone 9821 gyári alapértelmezett beállításait. Dönthet úgy, hogy visszaállítja az összes értéket, vagy kifejezetten csak a hálózati vagy biztonsági beállításokat állítja vissza.
Indítsa újra a telefont a telefon menüből
| 1 |
Hozzáférés a beállításokhoz |
| 2 |
Válassza az lehetőséget. |
| 3 |
Jelölje ki az Újraind ítás lehetőséget, és nyomja |
Indítsa újra a telefont a telefonfelügyeleti weboldalról (Unified CM)
Csak akkor indíthatja újra a telefont az alapértelmezett beállításokra a telefonfelügyeleti weboldal ról, ha a telefon regisztrációja vanCisco Unified CM.
| 1 | |
| 2 |
A telefon adminisztrációs weboldalán válassza az Újra indítás lehetőséget. |
| 3 |
Kattintson az Ú jraind ítás gombra a telefon újraindításához. |
Indítsa újra a telefont az alternatív firmware-re
Újraindíthatja a telefont a telefon firmware előző verziójára. Ez lehetővé teszi az előző firmware betöltésének ideiglenes használatát.
Amikor a telefon legközelebb bekapcsolódik, az új firmware betöltését fogja használni.
| 1 |
Kapcsolja ki a telefont. |
| 2 |
Nyomja meg és tartsa len yomva a Csillagot (*) |
| 3 |
Amikor a LED pirosra változik, engedje el a Csillagok (*) és a Bekapcsolá s/Hí vás befejezése gombokat. A telefon az előző firmware verzióra indul. |
Állítsa vissza a telefont a gyári alapbeállításokra a telefon menüből
Visszaállíthatja a telefont a gyári alapbeállításokra. A telefon visszaállítja a felhasználói és hálózati beállításokat az alapértelmezett értékekre, majd újraindul.
| 1 |
Hozzáférés a beállításokhoz |
| 2 |
Válassza az lehetőséget. |
| 3 |
Jelölje ki a Gyári visszaállí tást, és nyom ja meg a |
Mi a teendő ezután
A gyári visszaállítás után elvesztette jelenlegi regisztrációját és az összes konfigurációt. Regisztrálnia kell és be kell állítania telefonját, mint egy új telefonhoz, mielőtt újra használhatja.
Állítsa vissza a telefon gyári alapértelmezett beállításait a telefon billentyűzetéről
A billentyűzet segítségével visszaállíthatja a telefont a gyári alapbeállításokra. A telefon visszaállítja a felhasználói és hálózati beállításokat az alapértelmezett értékekre, majd újraindul.
| 1 |
Kapcsolja ki a telefont. |
| 2 |
Nyomja meg és tartsa lenyomva a Pound (#) |
| 3 |
Amikor a LED pirosra változik, engedje el a Pound (#) és a Power /End Call gombokat. |
| 4 |
Nyom ja meg az 1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 # gombot. Ha a LED zölden villog, a gyári alaphelyzetbe állítás folyamatban van. Ha a LED pirosra villog, a gyári alaphelyzetbe állítást nem fogadták el. |
Mi a teendő ezután
A gyári visszaállítás után elvesztette jelenlegi regisztrációját és az összes konfigurációt. Regisztrálnia kell és be kell állítania telefonját, mint egy új telefonhoz, mielőtt újra használhatja.
Állítsa vissza a telefon gyári alapértelmezett beállításait a telefonfelügyeleti weboldalról (Webex Calling)
Csak akkor állíthatja vissza a telefon alapértelmezett beállításait a telefonfelügyeleti weboldalról, ha a telefon regisztráltWebex Calling.
|
Állítsa vissza telefonját a telefon weboldaláról az alábbi módszerek egyikével:
|
Mi a teendő ezután
A gyári visszaállítás után elvesztette jelenlegi regisztrációját és az összes konfigurációt. Regisztrálnia kell és be kell állítania telefonját, mint egy új telefonhoz, mielőtt újra használhatja.
Állítsa vissza a hálózati beállításokat
Visszaállíthatja a telefon hálózati beállításait a gyári alapbeállításokra. A telefon visszaállítja a hálózati beállításokat az alapértelmezett értékekre, majd újraindul.
| 1 |
Hozzáférés a beállításokhoz |
| 2 |
Válassza az lehetőséget. |
| 3 |
Jelölje ki a Hálózati beállítá sokat és nyom ja meg a |
Mi a teendő ezután
Elvesztette az aktuális hálózati beállításokat. Újra be kell állítania a hálózati beállí tásokat.
Állítsa vissza a biztonsági beállításokat
Visszaállíthatja a telefon biztonsági beállításait a gyári alapbeállításokra. A telefon visszaállítja a biztonsági beállításokat az alapértelmezett értékekre, majd újraindul.
| 1 |
Hozzáférés a beállításokhoz |
| 2 |
Válassza az lehetőséget. |
| 3 |
Jelölje ki a Biztonsági beállítá sokat, és nyomja meg a |
Mi a teendő ezután
Elvesztette az aktuális biztonsági beállításait. Újra be kell állítania a scurity beállítá sokat.