- Hjem
- /
- Artikkel
Lær hvordan du starter og tilbakestiller Cisco trådløs telefon 9821 på nytt.
Å starte telefonen på nytt kan løse vanlige problemer eller sikre at nye konfigurasjoner brukes. Denne prosessen sletter ikke dine eksisterende innstillinger.
Hvis du vil slette gjeldende konfigurasjon, kan du gjenopprette en Cisco trådløs telefon 9821 til fabrikkinnstillingene. Du kan velge å tilbakestille alle verdier, eller spesifikt tilbakestille bare nettverks- eller sikkerhetsinnstillingene.
Start telefonen på nytt fra telefonmenyen
| 1 |
Gå til Innstillinger |
| 2 |
Velg . |
| 3 |
Marker Start på nytt og trykk på Velg. |
Start telefonen på nytt fra nettsiden for telefonadministrasjon (Unified CM)
Du kan bare starte telefonen på nytt til standardinnstillingene eksternt fra nettsiden for telefonadministrasjon når telefonen er registrert i Cisco Unified CM.
| 1 | |
| 2 |
Fra nettsiden for telefonadministrasjon velger du Start på nytt. |
| 3 |
Klikk på Start på nytt -knappen for å starte telefonen på nytt. |
Start telefonen på nytt med den alternative fastvaren
Du kan starte telefonen på nytt til den forrige versjonen av telefonens fastvare. Dette lar deg midlertidig bruke den forrige fastvaren som ble lastet inn.
Når telefonen slås på neste gang, vil den bruke den nye fastvaren.
| 1 |
Slå av telefonen. |
| 2 |
Trykk og hold inne Asterisk (*) |
| 3 |
Når LED-lampen skifter til rød, slipp -stjernen (*) og Power/End Ring -tastene. Telefonen starter opp til forrige fastvareversjon. |
Tilbakestill telefonen til fabrikkinnstillinger fra telefonmenyen
Du kan tilbakestille telefonen til fabrikkinnstillingene. Telefonen tilbakestiller bruker- og nettverksinnstillinger til standardverdiene og starter deretter på nytt.
| 1 |
Gå til Innstillinger |
| 2 |
Velg . |
| 3 |
Marker Fabrikkinnstilling og trykk på Velg. |
Hva du skal gjøre nå
Du har mistet din nåværende registrering og all konfigurasjon etter en tilbakestilling til fabrikkinnstillinger. Du må registrere og konfigurere telefonen din slik du gjør for en ny telefon før du kan bruke den igjen.
Tilbakestill telefonen til fabrikkinnstillinger fra telefonens tastatur
Du kan tilbakestille telefonen til fabrikkinnstillinger ved hjelp av tastaturet. Telefonen tilbakestiller bruker- og nettverksinnstillinger til standardverdiene og starter deretter på nytt.
| 1 |
Slå av telefonen. |
| 2 |
Trykk og hold inne Pund (#) |
| 3 |
Når LED-lampen skifter til rød, slipp Pund (#) og Power/End Ring -tastene. |
| 4 |
Trykk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #. Hvis LED-lampen blinker grønt, pågår tilbakestillingen til fabrikkinnstillinger. Hvis LED-lampen blinker rødt, ble ikke fabrikkinnstillingen godkjent. |
Hva du skal gjøre nå
Du har mistet din nåværende registrering og all konfigurasjon etter en tilbakestilling til fabrikkinnstillinger. Du må registrere og konfigurere telefonen din slik du gjør for en ny telefon før du kan bruke den igjen.
Tilbakestill telefonen til fabrikkinnstillinger fra nettsiden for telefonadministrasjon (Webex Calling)
Du kan bare gjenopprette telefonen til standardinnstillingene eksternt fra nettsiden for telefonadministrasjon når telefonen er registrert i Webex Calling.
|
Tilbakestill telefonen fra telefonens nettside med en av metodene:
|
Hva du skal gjøre nå
Du har mistet din nåværende registrering og all konfigurasjon etter en tilbakestilling til fabrikkinnstillinger. Du må registrere og konfigurere telefonen din slik du gjør for en ny telefon før du kan bruke den igjen.
Tilbakestill nettverksinnstillingene
Du kan tilbakestille nettverksinnstillingene på telefonen til fabrikkinnstillingene. Telefonen tilbakestiller nettverksinnstillingene til standardverdiene og starter deretter på nytt.
| 1 |
Gå til Innstillinger |
| 2 |
Velg . |
| 3 |
Marker Nettverksinnstillinger og trykk på Velg. |
Hva du skal gjøre nå
Du har mistet de nåværende nettverksinnstillingene dine. Du må konfigurere nettverksinnstillingene på nytt.
Tilbakestill sikkerhetsinnstillingene
Du kan tilbakestille sikkerhetsinnstillingene på telefonen til fabrikkinnstillingene. Telefonen tilbakestiller sikkerhetsinnstillingene til standardverdiene og starter deretter på nytt.
| 1 |
Gå til Innstillinger |
| 2 |
Velg . |
| 3 |
Marker Sikkerhetsinnstillinger og trykk på Velg. |
Hva du skal gjøre nå
Du har mistet dine nåværende sikkerhetsinnstillinger. Du må konfigurere sikkerhetsinnstillingene på nytt.