- Ana Sayfa
- /
- Makale
Cisco Wireless Phone 9821 cihazınızı nasıl yeniden başlatacağınızı ve sıfırlayacağınızı öğrenin.
Telefonunuzu yeniden başlatmak, sık karşılaşılan sorunları çözebilir veya yeni ayarların uygulanmasını sağlayabilir. Bu işlem mevcut ayarlarınızı silmez.
Mevcut yapılandırmayı temizlemek için, Cisco Wireless Phone 9821'i fabrika varsayılan ayarlarına geri yükleyebilirsiniz. Tüm değerleri sıfırlamayı veya yalnızca ağ veya güvenlik ayarlarını sıfırlamayı seçebilirsiniz.
Telefonu telefon menüsünden yeniden başlatın.
| 1 |
Ayarlar |
| 2 |
. |
| 3 |
Yeniden Başlat seçeneğini vurgulayın ve tuşuna basın.Seçin. |
Telefonu telefon yönetim web sayfasından (Unified CM) yeniden başlatın.
Telefonunuz Cisco Unified CM'ye kayıtlıysa, telefonunuzun yönetim web sayfasından varsayılan ayarlarına uzaktan yeniden başlatabilirsiniz.
| 1 | |
| 2 |
Telefon yönetim web sayfasından Yeniden Başlatseçeneğini seçin. |
| 3 |
Telefonu yeniden başlatmak için Yeniden Başlat düğmesine tıklayın. |
Telefonu alternatif yazılım sürümüne yeniden başlatın.
Telefonunuzu önceki yazılım sürümüne geri döndürebilirsiniz. Bu, önceki yazılım sürümünü geçici olarak kullanmanıza olanak tanır.
Telefon bir sonraki açılışında yeni yazılım güncellemesini kullanacaktır.
| 1 |
Telefonunuzu kapatın. |
| 2 |
Yıldız işaretine basılı tutun. (*) |
| 3 |
LED kırmızıya döndüğünde Yıldız işaretini bırakın. (*) Ve Power/End tuşlarını çağırın. Telefon önceki yazılım sürümüne geri dönerek açılıyor. |
Telefonun menüsünden fabrika ayarlarına sıfırlayın.
Telefonu fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz. Telefon, kullanıcı ve ağ kurulum ayarlarını varsayılan değerlerine sıfırlar ve ardından yeniden başlatılır.
| 1 |
Ayarlar |
| 2 |
. |
| 3 |
Fabrika ayarlarına sıfırlama seçeneğini vurgulayın ve tuşuna basın.seçeneğini seçin. |
Sonraki işlemler
Fabrika ayarlarına sıfırlama işleminden sonra mevcut kaydınız ve tüm yapılandırmanız kayboldu. Yeni bir telefon alırken yaptığınız gibi, telefonunuzu tekrar kullanabilmeniz için kayıt ettirmeniz ve kurulumunu yapmanız gerekmektedir.
Telefonun tuş takımından fabrika ayarlarına sıfırlayın.
Telefonunuzu tuş takımını kullanarak fabrika ayarlarına sıfırlayabilirsiniz. Telefon, kullanıcı ve ağ ayarlarını varsayılan değerlerine sıfırlar ve ardından yeniden başlatılır.
| 1 |
Telefonunuzu kapatın. |
| 2 |
Pound tuşuna basılı tutun. (#) |
| 3 |
LED kırmızıya döndüğünde Pound tuşunu bırakın. (#) Ve Power/End tuşlarını çağırın. |
| 4 |
1'e basın 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #. LED yeşil renkte yanıp sönüyorsa, fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi devam ediyor demektir. LED kırmızı renkte yanıp sönüyorsa, fabrika ayarlarına sıfırlama işlemi kabul edilmemiştir. |
Sonraki işlemler
Fabrika ayarlarına sıfırlama işleminden sonra mevcut kaydınız ve tüm yapılandırmanız kayboldu. Yeni bir telefon alırken yaptığınız gibi, telefonunuzu tekrar kullanabilmeniz için kayıt ettirmeniz ve kurulumunu yapmanız gerekmektedir.
Telefonu, telefon yönetim web sayfasından (Webex Arama) fabrika ayarlarına sıfırlayın.
Telefonunuzu varsayılan ayarlarına uzaktan geri yüklemek için, telefonunuzun Webex Calling'e kayıtlı olması gerekir. Bu işlemi yalnızca telefon yönetim web sayfasından yapabilirsiniz.
|
Telefonunuzu, telefonun web sayfasından aşağıdaki yöntemlerden birini kullanarak sıfırlayın:
|
Sonraki işlemler
Fabrika ayarlarına sıfırlama işleminden sonra mevcut kaydınız ve tüm yapılandırmanız kayboldu. Yeni bir telefon alırken yaptığınız gibi, telefonunuzu tekrar kullanabilmeniz için kayıt ettirmeniz ve kurulumunu yapmanız gerekmektedir.
Ağ ayarlarını sıfırla
Telefonunuzdaki ağ ayarlarını fabrika varsayılan ayarlarına sıfırlayabilirsiniz. Telefon, ağ kurulum ayarlarını varsayılan değerlerine sıfırlar ve ardından yeniden başlatılır.
| 1 |
Ayarlar |
| 2 |
. |
| 3 |
Ağ ayarları seçeneğini vurgulayın ve tuşuna basın.seçeneğini seçin. |
Sonraki işlemler
Mevcut ağ ayarlarınız kayboldu. Ağ ayarlarını yeniden yapmanız gerekiyor.
Güvenlik ayarlarını sıfırla
Telefonunuzdaki güvenlik ayarlarını fabrika varsayılan ayarlarına sıfırlayabilirsiniz. Telefon güvenlik ayarlarını varsayılan değerlerine sıfırlar ve ardından yeniden başlatılır.
| 1 |
Ayarlar |
| 2 |
. |
| 3 |
Güvenlik ayarları öğesini vurgulayın ve ] düğmesine basın.öğesini seçin. |
Sonraki işlemler
Mevcut güvenlik ayarlarınız kayboldu. Güvenlik ayarlarını yeniden yapmanız gerekiyor.