- Hjem
- /
- Artikel
Lær, hvordan du genstarter og nulstiller din Cisco trådløse telefon 9821.
Genstart af din telefon kan løse almindelige problemer eller sikre, at nye konfigurationer anvendes. Denne proces sletter ikke dine eksisterende indstillinger.
For at rydde din nuværende konfiguration kan du gendanne en Cisco trådløs telefon 9821 til dens fabriksindstillinger. Du kan vælge at nulstille alle værdier, eller specifikt kun nulstille netværks- eller sikkerhedsindstillingerne.
Genstart telefonen fra telefonmenuen
| 1 |
Gå til appen Indstillinger |
| 2 |
Vælg . |
| 3 |
Markér Genstart og tryk på Vælg. |
Genstart telefonen fra telefonens administrationswebside (Unified CM)
Du kan kun genstarte din telefon til standardindstillingerne via telefonens administrationswebside, når din telefon er registreret til Cisco Unified CM.
| 1 | |
| 2 |
Fra websiden for telefonadministration skal du vælge Genstart. |
| 3 |
Klik på knappen Genstart for at genstarte telefonen. |
Genstart telefonen til den alternative firmware
Du kan genstarte telefonen til den tidligere version af telefonens firmware. Dette giver dig mulighed for midlertidigt at bruge den tidligere firmwareindlæsning.
Når telefonen tændes næste gang, bruger den den nye firmwareindlæsning.
| 1 |
Sluk din telefon. |
| 2 |
Tryk og hold Asterisk nede (*) |
| 3 |
Når LED-lyset skifter til rødt, skal du slippe -stjernen (*) og Power/End Ring tasterne. Telefonen starter op til den forrige firmwareversion. |
Nulstil telefonen til fabriksindstillingerne fra telefonmenuen
Du kan nulstille telefonen til fabriksindstillingerne. Telefonen nulstiller bruger- og netværksindstillingerne til standardværdierne og genstarter derefter.
| 1 |
Gå til appen Indstillinger |
| 2 |
Vælg . |
| 3 |
Markér Fabriksnulstilling og tryk på Vælg. |
Næste trin
Du har mistet din nuværende registrering og al konfiguration efter en fabriksnulstilling. Du skal registrere og konfigurere din telefon, ligesom du gør for en ny telefon, før du kan bruge den igen.
Nulstil telefonen til fabriksindstillingerne fra telefonens tastatur
Du kan nulstille telefonen til fabriksindstillingerne ved hjælp af tastaturet. Telefonen nulstiller bruger- og netværksindstillinger til deres standardværdier og genstarter derefter.
| 1 |
Sluk din telefon. |
| 2 |
Tryk og hold Pund nede (#) |
| 3 |
Når LED-lyset skifter til rødt, slip Pund (#) og Power/End Ring tasterne. |
| 4 |
Tryk på 1 2 3 4 5 6 7 8 9 * 0 #. Hvis LED-lampen blinker grønt, er fabriksnulstillingen i gang. Hvis LED'en blinker rødt, blev fabriksnulstillingen ikke accepteret. |
Næste trin
Du har mistet din nuværende registrering og al konfiguration efter en fabriksnulstilling. Du skal registrere og konfigurere din telefon, ligesom du gør for en ny telefon, før du kan bruge den igen.
Nulstil telefonen til fabriksindstillingerne fra telefonens administrationswebside (Webex Calling)
Du kan kun gendanne din telefon til standardindstillingerne eksternt fra telefonadministrationswebsiden, når din telefon er registreret til Webex Calling.
|
Nulstil din telefon fra telefonens webside med en af metoderne:
|
Næste trin
Du har mistet din nuværende registrering og al konfiguration efter en fabriksnulstilling. Du skal registrere og konfigurere din telefon, ligesom du gør for en ny telefon, før du kan bruge den igen.
Nulstil netværksindstillingerne
Du kan nulstille netværksindstillingerne på telefonen til fabriksindstillingerne. Telefonen nulstiller netværksindstillingerne til standardværdierne og genstarter derefter.
| 1 |
Gå til appen Indstillinger |
| 2 |
Vælg . |
| 3 |
Markér Netværksindstillinger og tryk på Vælg. |
Næste trin
Du har mistet dine nuværende netværksindstillinger. Du skal konfigurere netværksindstillingerne igen.
Nulstil sikkerhedsindstillingerne
Du kan nulstille telefonens sikkerhedsindstillinger til fabriksindstillingerne. Telefonen nulstiller sikkerhedsindstillingerne til standardværdierne og genstarter derefter.
| 1 |
Gå til appen Indstillinger |
| 2 |
Vælg . |
| 3 |
Markér Sikkerhedsindstillinger og tryk på Vælg. |
Næste trin
Du har mistet dine nuværende sikkerhedsindstillinger. Du skal konfigurere sikkerhedsindstillingerne igen.