- Hjem
- /
- Artikel
Administrer dine brugere ved at ændre servicelicenser, foretage relevante handlinger baseret på deres statusser og filtrere listen efter specifikke administratorroller, kontotyper eller Webex-websteder.
Filtrer brugere
Du kan filtrere listen for at fokusere på de typer brugere, du vil administrere, f.eks. administratorer eller brugere, der er på et Webex Meetings-websted.
| 1 |
Log ind på Control Hub, og gå derefter til . |
| 2 |
Klik på Filtrer. |
| 3 |
Vælg filtrene, du ønsker at anvende på listen. Du kan filtrere efter:
|
Listen opdateres automatisk baseret på de filtre, du vælger. Klik på Nulstil for at fjerne alle filtrene på én gang.
Oplysninger om brugerstatus
Kolonnen Status fortæller dig, om der er brugere i din organisation, som er inaktive eller ikke er blevet verificeret. Brug disse oplysninger til at bestemme, hvilken handling der skal foretages på et bestemt brugerkonto, såsom at gensende bekræftelsesmailen eller fjerne en bruger fra din organisation.
Tjenestelicenser tildeles til brugere, uanset deres status. For eksempel bruger en ventende bruger stadig en licens. Du kan fjerne licenser fra en bruger, hvis brugeren ikke længere har brug for tjenesterne.
En bruger kan have en af følgende statusser:
-
Aktiv— Dette er den ideelle tilstand for brugere under normal brug. Brugeren er en del af organisationen (enten tilknyttet fra webstedsadministration eller oprettet af en Webex-administrator i Control Hub) og bruger eller er klar til at bruge deres samarbejdstjenesteydelser. Ingen yderligere administrativ handling er nødvendig.
-
Afventer– Brugeren er en del af organisationen, men deres identitet er endnu ikke blevet valideret. De kan stadig bekræfte deres identitet, når de tilgår Webex for første gang. Denne tilstand kan let opstå under onboarding.
Brugere kan ikke bruge deres tjenester, når de er i denne tilstand.
Du kan få ubekræftede brugere til at aktivere deres konti med en masseaktiverings-e-mail.
-
Overholdelse af regler— Ciscos compliance-team har fastslået, at denne bruger ikke overholder reglerne.
Brugere i denne tilstand er låst ude af deres konto.
Kontakt support for yderligere information.
-
Svig— Ciscos svindelopsporingsteam har fastslået, at denne konto er involveret i mistænkelig aktivitet.
Brugere i denne tilstand er låst ude af deres konto.
Kontakt support for yderligere information.
-
Suspenderet— Brugerens konto er blevet suspenderet af en administrator.
-
Midlertidig— Brugeren har allerede oprettet en konto med det samme domæne og er blevet gjort krav på af din organisation. Næste gang brugeren logger ind, vil de blive præsenteret for et valg for at ændre deres e-mail eller slette deres konto.
Filtrer kolonneoverskrifter
Du kan tilføje eller fjerne kolonner, der vises på siden Brugere og siden Slettede brugere. For eksempel kan du sortere brugerne efter, hvornår de blev tilføjet til din organisation, eller alfabetisk efter afdeling. Dine ændringer gemmes automatisk og vises, når du logger ind igen.
-
Du skal være fuld administrator i denne organisation for at foretage disse ændringer. Eksterne administratorer og skrivebeskyttede administratorer ser ikke denne funktion.
-
Du kan i øjeblikket ikke filtrere og sortere brugere efter Synkroniseringskilde.
| 1 | |
| 2 |
Gå til og klik på |
| 3 |
Vælg de attributter, du vil have vist på siden. Attributten Visningsnavn er altid synlig. |
| 4 |
(Valgfrit) Træk og slip kolonneoverskrifterne for at ændre den rækkefølge, de vises i. |
Download en liste over brugere
Du kan eksportere din brugerliste til en CSV-fil og downloade den til din computer. Den eksporterede CSV-fil afspejler alle filtre, søgeparametre eller tilpassede attributkolonner, du har anvendt på brugerlisten på din skærm.
Afhængigt af størrelsen på din organisation kan det tage lidt tid for Control Hub at kompilere og eksportere brugerlisten til en CSV-fil. Pop op-vinduet viser alle igangværende eksporter. Du kan klikke på Start en ny download i vinduet for at starte en ny fil, der afspejler eventuelle ændringer, du har foretaget, siden den sidste eksport blev startet.
| 1 |
Log ind på Kontrolhub, og gå derefter til . |
| 2 |
Klik på Den senest eksporterede CSV-fil kan downloades i op til syv dage efter, at den er startet. |
| 3 |
Klik på Download fra opgavehåndtering, når den eksporterede CSV-fil er kompileret. |
Detaljer for handlingskolonne
Du kan foretage ændringer af en brugers status i kolonnen Handlinger.
Hvis du bruger Cisco Katalogforbindelse til brugersynkronisering, kan du gensende invitationer til brugere i Control Hub, men du kan ikke genaktivere, deaktivere eller slette brugere. Du skal udføre disse handlinger i Active Directory og derefter synkronisere ændringerne til Control Hub igen.
Afhængigt af statussen er de handlinger, du kan udføre:
-
Send invitation igen— Sender bekræftelsesmailen til brugerne igen.
-
Genaktiver bruger— Genaktiverer brugere til deres tidligere status.
-
Deaktiver bruger— Deaktiverer brugere og ændrer deres status til Inaktiv.
-
Slet bruger– Sletter brugere fra din organisation.
Administrer brugerstatus
Du kan administrere brugerstatus i kolonnen Handlinger i Control Hub.
| 1 |
Log ind på Control Hub, og gå derefter til . |
| 2 |
Klik på |
| 3 |
Vælg den handling, du vil udføre. Hvis din organisation bruger katalogsynkronisering (f.eks. DirSync, Okta, Entra ID), skal du administrere brugere i din mappe og synkronisere disse ændringer til Webex. |
Se begrænsede brugere
Når Ciscos compliance- og svindeldetektionsteams fastslår, at en bruger udfører mistænkelig aktivitet, markeres brugeren som Svig eller Compliance i Control Hub. Disse brugere har ikke længere adgang til Webex-tjenester.
Du kan se den fulde liste over brugere i din organisation med betegnelsen Svig, Overholdelse af reglereller begge dele. Du kan ikke vælge eller fjerne disse etiketter fra en bruger. Hvis du mener, at en bruger er blevet markeret forkert, skal du kontakte support.
| 1 | |
| 2 |
Klik på . |
Administrer ventende brugere
Control Hub sletter normalt ventende brugere 30 dage efter, at de blev deaktiveret. Du kan ændre dette for at få Control Hub til at vente op til 90 dage, før ventende brugere slettes.
Webex gemmer brugerdata for ventende brugere. Hvis du genaktiverer en ventende bruger, kan de finde deres gamle data (rum og møder), men kun hvis disse data stadig er inden for din opbevaringsperiode.
Denne indstilling gælder ikke for Active Directory-brugere, der er synkroniseret med Webex. Når du synkroniserer Active Directory med Webex:
-
Alle brugere, der blev deaktiveret i mappen, bliver ventende. Webex holder disse brugere i ventende tilstand på ubestemt tid.
-
Alle brugere, der blev slettet fra mappen, bliver ventende i Webex. Webex holder disse brugere i ventende tilstand i 7 dage og sletter dem derefter. Du kan vælge at slette dem tidligere for at frigøre deres brugerlicens. Dette 7-dages vindue gælder stadig for ventende brugere, selvom Directory Connector er deaktiveret i den periode.
-
Hvis brugere, der oprindeligt blev synkroniseret fra Active Directory, markeres som ventende, efter at synkronisering er deaktiveret, vil de blive bevaret i det normale vindue på 30 til 90 dage.
| 1 |
Log ind på Control Hub, og gå derefter til . |
| 2 |
Rul ned til Administrer ventende bruger. |
| 3 |
Indtast et tal mellem 30 og 90 i feltet Slet ventende bruger. Dine ændringer gemmes automatisk. |


i listen over brugere.
ud for en bruger.