- Etusivu
- /
- Artikkeli
Hallitse käyttäjiäsi muokkaamalla palvelulisenssejä, tekemällä asiaankuuluvia toimia heidän tilojensa perusteella ja suodattamalla luetteloa tiettyjen järjestelmänvalvojan roolien, tilityyppien tai Webex-sivustojen mukaan.
Suodata käyttäjät
Voit suodattaa luettelon keskittyäksesi hallittaviin käyttäjätyyppeihin, kuten järjestelmänvalvojien tai Webex Meetings -sivuston käyttäjien mukaan.
| 1 |
Kirjaudu sisään Control Hubiinja siirry sitten kohtaan . |
| 2 |
Napsauta Suodata. |
| 3 |
Valitse suodattimet, joita haluat käyttää luettelossa. Voit suodattaa seuraavien perusteella:
|
Lista päivittyy automaattisesti valitsemiesi suodattimien perusteella. Poista kaikki suodattimet kerralla napsauttamalla Palauta.
Käyttäjän tilan tiedot
Tila -sarake kertoo, onko organisaatiossasi käyttäjiä, jotka ovat passiivisia tai joita ei ole vahvistettu. Käytä näitä tietoja päättääksesi, mitä toimenpiteitä tietylle käyttäjätilille tehdään, kuten vahvistussähköpostin uudelleenlähettäminen tai käyttäjän poistaminen organisaatiostasi.
Palvelulisenssit määritetään käyttäjille heidän tilastaan riippumatta. Esimerkiksi odottava käyttäjä käyttää edelleen lisenssiä. Voit poistaa käyttäjän lisenssejä, jos hän ei enää tarvitse palveluita.
Käyttäjällä voi olla mikä tahansa seuraavista tiloista:
-
Aktiivinen— Tämä on ihanteellinen tila käyttäjille normaalikäytössä. Käyttäjä on osa organisaatiota (joko linkitetty sivuston hallinnasta tai Webex-ylläpitäjän luoma Control Hubissa) ja käyttää tai on valmis käyttämään yhteistyöpalveluitaan. Ei vaadi muita hallinnollisia toimenpiteitä.
-
Odottaa— Käyttäjä on osa organisaatiota, mutta hänen henkilöllisyyttään ei ole vielä vahvistettu. He saattavat edelleen vahvistaa henkilöllisyyttään käyttäessään Webexiä ensimmäistä kertaa. Tämä tila voi tapahtua helposti sisäänajon aikana.
Käyttäjät eivät voi käyttää palveluitaan tässä tilassa.
Voit kehottaa vahvistamattomia käyttäjiä aktivoimaan tilinsä joukkoaktivointisähköpostilla.
-
Vaatimustenmukaisuus—Ciscon vaatimustenmukaisuustiimi on todennut, että tämä käyttäjä ei ole vaatimusten mukainen.
Tässä tilassa olevat käyttäjät on lukittu ulos tileiltään.
Ota yhteyttä tukeen saadaksesi lisätietoja.
-
Petos—Ciscon petostentorjuntatiimi on havainnut, että tällä tilillä harjoitetaan epäilyttävää toimintaa.
Tässä tilassa olevat käyttäjät on lukittu ulos tileiltään.
Ota yhteyttä tukeen saadaksesi lisätietoja.
-
Jäädytetty— Ylläpitäjä on jäädyttänyt käyttäjän tilin.
-
Ohimenevä— Käyttäjä on jo luonut tilin samalla verkkotunnuksella ja organisaatiosi on lunastanut sen. Kun käyttäjä kirjautuu sisään seuraavan kerran, hänelle näytetään vaihtoehto vaihtaa sähköpostiosoitettaan tai poistaa tilinsä.
Suodata sarakeotsikot
Voit lisätä tai poistaa sarakkeita, jotka näkyvät Käyttäjät -sivulla ja Poistetut käyttäjät -sivulla. Voit esimerkiksi lajitella käyttäjät sen mukaan, milloin heidät lisättiin organisaatioosi, tai aakkosjärjestykseen osaston mukaan. Muutoksesi tallentuvat automaattisesti ja näkyvät, kun kirjaudut takaisin sisään.
-
Sinun on oltava organisaation täysivaltainen järjestelmänvalvoja voidaksesi tehdä nämä muutokset. Ulkoiset järjestelmänvalvojat ja vain lukuoikeudet omaavat järjestelmänvalvojat eivät näe tätä ominaisuutta.
-
Et voi tällä hetkellä suodattaa ja lajitella käyttäjiä Synkronointilähteenmukaan.
| 1 |
Kirjaudu sisään Control Hubiin. |
| 2 |
Siirry kohtaan ja napsauta käyttäjäluettelosta |
| 3 |
Valitse sivulla näkyvät ominaisuudet. Näyttönimi -attribuutti on aina näkyvissä. |
| 4 |
(Valinnainen) Voit muuttaa sarakeotsikoiden järjestystä vetämällä ja pudottamalla niitä. |
Lataa käyttäjäluettelo
Voit viedä käyttäjäluettelosi CSV-tiedostoon ja ladata sen työpöydällesi. Viety CSV-tiedosto näyttää kaikki suodattimet, hakuparametrit tai mukautetut määritesarakkeet, joita olet käyttänyt näytölläsi olevaan käyttäjäluetteloon.
Organisaatiosi koosta riippuen Control Hubin käyttäjäluettelon kokoaminen ja vieminen CSV-tiedostoon voi kestää jonkin aikaa. Ponnahdusikkunassa näkyvät kaikki meneillään olevat viennit. Voit aloittaa uuden tiedoston luomisen napsauttamalla ikkunassa Aloita uusi lataus -painiketta. Tämä tiedosto heijastaa viimeisimmän viennin jälkeen tehtyjä muutoksia.
| 1 |
Kirjaudu sisään Control Hubiinja siirry sitten kohtaan . |
| 2 |
Napsauta Viimeksi viety CSV-tiedosto on ladattavissa seitsemän päivän ajan sen aloittamisen jälkeen. |
| 3 |
Napsauta Lataa tehtävienhallinnasta, kun viety CSV-tiedosto on käännetty. |
Toiminnot-sarakkeen tiedot
Voit tehdä muutoksia käyttäjän tilaan Toiminnot -sarakkeessa.
Jos käytät Cisco Directory Connectoria käyttäjien synkronointiin, voit lähettää kutsuja uudelleen käyttäjille Control Hubissa, mutta et voi aktivoida käyttäjiä uudelleen, poistaa aktivointia tai poistaa heitä. Sinun on suoritettava kyseiset toimenpiteet Active Directoryssa ja synkronoitava sitten muutokset uudelleen Control Hubiin.
Tilasta riippuen voit tehdä seuraavat toimenpiteet:
-
Lähetä kutsu uudelleen— Lähettää vahvistussähköpostin käyttäjille uudelleen.
-
Aktivoi käyttäjä uudelleen— Aktivoi käyttäjät uudelleen heidän edelliseen tilaansa.
-
Poista käyttäjä käytöstä— Poistaa käyttäjien aktivoinnin ja muuttaa heidän tilakseen Passiivisen.
-
Poista käyttäjä— Poistaa käyttäjiä organisaatiostasi.
Hallinnoi käyttäjän tilaa
Voit hallita käyttäjän tilaa Control Hubin Toiminnot -sarakkeessa.
| 1 |
Kirjaudu sisään Control Hubiinja siirry sitten kohtaan . |
| 2 |
Napsauta käyttäjän vieressä olevaa |
| 3 |
Valitse suoritettava toiminto. Jos organisaatiosi käyttää hakemistosynkronointia (esim. DirSync, Okta, Entra ID), sinun on hallittava hakemistosi käyttäjiä ja synkronoitava nämä muutokset Webexiin. |
Näytä rajoitetut käyttäjät
Kun Ciscon vaatimustenmukaisuus- ja petostentorjuntatiimit havaitsevat käyttäjän harjoittavan epäilyttävää toimintaa, käyttäjä merkitään Control Hubissa joko Petos - tai Vaatimustenmukaisuus -merkillä. Näillä käyttäjillä ei ole enää pääsyä Webex-palveluihin.
Voit tarkastella organisaatiosi käyttäjien koko luetteloa, joilla on merkintä Petos, Vaatimustenmukaisuustai molemmat. Et voi valita näitä tunnisteita käyttäjälle tai poistaa niitä. Jos uskot, että käyttäjä on merkitty virheellisesti, ota yhteyttä tukeen.
| 1 |
Kirjaudu sisään Control Hubiin. |
| 2 |
Klikkaa . |
Hallinnoi odottavia käyttäjiä
Control Hub poistaa normaalisti odottavat käyttäjät 30 päivän kuluttua heidän deaktivoinnistaan. Voit muuttaa tätä niin, että Control Hub odottaa jopa 90 päivää ennen odottavien käyttäjien poistamista.
Webex säilyttää odottavien käyttäjien käyttäjätiedot. Jos aktivoit uudelleen odottavan käyttäjän, hän voi löytää vanhat tietonsa (tilat ja kokoukset), mutta vain jos tiedot ovat vielä säilytysaikasi sisällä.
Tämä asetus ei koske Active Directory -käyttäjiä, jotka on synkronoitu Webexin kanssa. Kun synkronoit Active Directoryn Webexin kanssa:
-
Kaikki hakemistossa deaktivoidut käyttäjät siirtyvät odottaviin tiloihin. Webex pitää näitä käyttäjiä odottavassa tilassa toistaiseksi.
-
Kaikki hakemistosta poistetut käyttäjät siirtyvät odottaviin tilanteisiin Webexissä. Webex pitää näitä käyttäjiä odottavassa tilassa 7 päivää ja poistaa ne sitten. Voit poistaa ne aikaisemmin vapauttaaksesi heidän käyttäjälisenssinsä. Tämä 7 päivän ikkuna koskee edelleen odottavia käyttäjiä, vaikka hakemistoliitin olisi poistettu käytöstä kyseisenä aikana.
-
Jos alun perin Active Directorysta synkronoidut käyttäjät merkitään odottaviksi synkronoinnin poistamisen jälkeen, heidät säilytetään normaalin 30–90 päivän ajan.
| 1 |
Kirjaudu Control Hubiinja siirry sitten kohtaan . |
| 2 |
Vieritä alas kohtaan Hallinnoi odottavaa käyttäjää. |
| 3 |
Kirjoita Poista odottava käyttäjä -kenttään luku väliltä 30–90. Muutoksesi tallentuvat automaattisesti. |


.
-painiketta.