- Hjem
- /
- Artikkel
Administrer brukerne dine ved å endre tjenestelisenser, utføre relevante handlinger basert på statusene deres og filtrere listen etter spesifikke administratorroller, kontotyper eller Webex-nettsteder.
Filtrer brukere
Du kan filtrere listen for å fokusere på brukertypene du vil administrere, for eksempel administratorer eller brukere som er på et Webex Meetings-nettsted.
| 1 |
Logg på Kontrollhub, og gå deretter til . |
| 2 |
Klikk på Filtrer. |
| 3 |
Velg filtrene du vil bruke på listen. Du kan filtrere etter:
|
Listen oppdateres automatisk basert på filtrene du velger. Klikk på Tilbakestill for å fjerne alle filtrene samtidig.
Brukerstatusdetaljer
Kolonnen Status forteller deg om det finnes brukere i organisasjonen din som er inaktive eller ikke har blitt bekreftet. Bruk denne informasjonen til å bestemme hva du skal gjøre med en bestemt brukerkonto, for eksempel å sende bekreftelses-e-posten på nytt eller fjerne en bruker fra organisasjonen din.
Tjenestelisenser tildeles brukere, uavhengig av status. For eksempel bruker en ventende bruker fortsatt en lisens. Du kan fjerne lisenser fra en bruker hvis de ikke lenger trenger tjenestene.
En bruker kan ha en av følgende statuser:
-
Aktiv– Dette er den ideelle tilstanden for brukere under normal bruk. Brukeren er en del av organisasjonen (enten koblet fra nettstedsadministrasjon eller opprettet av en Webex-administrator i Control Hub) og bruker eller er klar til å bruke samarbeidstjenestene sine. Ingen ytterligere administrative tiltak er nødvendig.
-
Venter– Brukeren er en del av organisasjonen, men identiteten deres er ennå ikke bekreftet. De kan fortsatt bekrefte identiteten sin når de bruker Webex for første gang. Denne tilstanden kan lett oppstå under onboarding.
Brukere kan ikke bruke tjenestene deres når de er i denne tilstanden.
Du kan oppfordre ubekreftede brukere til å aktivere kontoene sine med en masseaktiverings-e-post.
-
Samsvar– Ciscos samsvarsteam har fastslått at denne brukeren ikke overholder regelverket.
Brukere i denne tilstanden er utestengt fra kontoen sin.
Kontakt kundestøtte for mer informasjon.
-
Svindel– Ciscos svindeldeteksjonsteam har fastslått at denne kontoen deltar i mistenkelig aktivitet.
Brukere i denne tilstanden er utestengt fra kontoen sin.
Kontakt kundestøtte for mer informasjon.
-
Suspendert– Brukerens konto er suspendert av en administrator.
-
Midlertidig– Brukeren har allerede opprettet en konto med samme domene og er blitt gjort krav på av organisasjonen din. Neste gang brukeren logger seg på, vil de få muligheten til å endre e-postadressen sin eller slette kontoen sin.
Filtrer kolonneoverskrifter
Du kan legge til eller fjerne kolonner som vises på sidene Brukere og Slettede brukere. Du kan for eksempel sortere brukere etter når de ble lagt til i organisasjonen din, eller alfabetisk etter avdeling. Endringene dine lagres automatisk og vises når du logger inn igjen.
-
Du må være full administrator i denne organisasjonen for å gjøre disse endringene. Eksterne administratorer og skrivebeskyttede administratorer ser ikke denne funksjonen.
-
Du kan for øyeblikket ikke filtrere og sortere brukere etter Synkroniseringskilde.
| 1 |
Logg inn på Kontrollhub. |
| 2 |
Gå til og klikk på |
| 3 |
Velg attributtene du vil skal vises på siden. Attributtet Visningsnavn er alltid synlig. |
| 4 |
(Valgfritt) Dra og slipp kolonneoverskriftene for å endre rekkefølgen de vises i. |
Last ned en liste over brukere
Du kan eksportere brukerlisten din til en CSV-fil og laste den ned til skrivebordet ditt. Den eksporterte CSV-filen gjenspeiler eventuelle filtre, søkeparametere eller tilpassede attributtkolonner du har brukt på brukerlisten på skjermen.
Avhengig av størrelsen på organisasjonen din, kan det ta litt tid før Control Hub kompilerer og eksporterer brukerlisten til en CSV-fil. Popup-vinduet viser alle eksporter som pågår. Du kan klikke på Start en ny nedlasting i vinduet for å starte en ny fil som gjenspeiler eventuelle endringer du har gjort siden forrige eksport ble startet.
| 1 |
Logg på Kontrollhub, og gå deretter til . |
| 2 |
Klikk på Den sist eksporterte CSV-filen er tilgjengelig for nedlasting i opptil syv dager etter at den ble startet. |
| 3 |
Klikk på Last ned fra oppgavebehandling når den eksporterte CSV-filen er kompilert. |
Detaljer om handlingskolonnen
Du kan endre statusen til en bruker i kolonnen Handlinger.
Hvis du bruker Cisco Directory Connector for brukersynkronisering, kan du sende invitasjoner på nytt til brukere i Control Hub, men du kan ikke aktivere, deaktivere eller slette brukere på nytt. Du må utføre disse handlingene i Active Directory og deretter synkronisere endringene på nytt med Control Hub.
Avhengig av statusen kan du gjøre følgende:
-
Send invitasjon på nytt– Sender bekreftelses-e-posten til brukerne på nytt.
-
Aktiver bruker på nytt– Aktiverer brukere til sin tidligere status på nytt.
-
Deaktiver bruker– Deaktiverer brukere og endrer statusen deres til Inaktiv.
-
Slett bruker– Sletter brukere fra organisasjonen din.
Administrer brukerstatus
Du kan administrere brukerstatus i Handlinger -kolonnen i Control Hub.
| 1 |
Logg på Kontrollhub, og gå deretter til . |
| 2 |
Klikk på |
| 3 |
Velg handlingen du vil utføre. Hvis organisasjonen din bruker katalogsynkronisering (f.eks. DirSync, Okta, Entra ID), må du administrere brukere i katalogen din og synkronisere disse endringene med Webex. |
Vis begrensede brukere
Når Ciscos samsvars- og svindeldeteksjonsteam fastslår at en bruker driver med mistenkelig aktivitet, merkes brukeren som Svindel eller Samsvar i Control Hub. Disse brukerne har ikke lenger tilgang til Webex-tjenester.
Du kan se hele listen over brukere i organisasjonen din med betegnelsen Svindel, Samsvareller begge deler. Du kan ikke velge eller fjerne disse etikettene fra en bruker. Hvis du mener at en bruker har blitt feilaktig flagget, kontakt kundestøtte.
| 1 |
Logg inn på Kontrollhub. |
| 2 |
Klikk på . |
Administrer ventende brukere
Control Hub sletter vanligvis ventende brukere 30 dager etter at de ble deaktivert. Du kan endre dette for å få Control Hub til å vente opptil 90 dager før den sletter ventende brukere.
Webex lagrer brukerdata for ventende brukere. Hvis du aktiverer en ventende bruker på nytt, kan de finne sine gamle data (rom og møter), men bare hvis disse dataene fortsatt er innenfor oppbevaringsperioden din.
Denne innstillingen gjelder ikke for Active Directory-brukere som er synkronisert med Webex. Når du synkroniserer Active Directory med Webex:
-
Alle brukere som ble deaktivert i katalogen blir ventende. Webex holder disse brukerne i ventende status på ubestemt tid.
-
Alle brukere som ble slettet fra katalogen blir ventende i Webex. Webex holder disse brukerne i ventende status i 7 dager og sletter dem deretter. Du kan velge å slette dem tidligere for å frigjøre brukerlisensen deres. Dette 7-dagersvinduet gjelder fortsatt for ventende brukere selv om Directory Connector er deaktivert i løpet av den tiden.
-
Hvis brukere som opprinnelig ble synkronisert fra Active Directory er merket som ventende etter at synkronisering er deaktivert, vil de bli beholdt i det vanlige vinduet på 30 til 90 dager.
| 1 |
Logg deg på Kontrollhub, og gå deretter til . |
| 2 |
Bla ned til Administrer ventende bruker. |
| 3 |
Skriv inn et tall mellom 30 og 90 i feltet Slett ventende bruker. Endringene dine lagres automatisk. |


i brukerlisten.
ved siden av en bruker.