- Головна
- /
- Стаття
Керуйте користувачами, змінюючи ліцензії на послуги, здійснюючи відповідні дії на основі їхніх статусів та фільтруючи список за певними ролями адміністратора, типами облікових записів або сайтами Webex.
Фільтрувати користувачів
Ви можете відфільтрувати список, щоб зосередитися на типах користувачів, якими ви хочете керувати, наприклад, адміністраторами або користувачами, які перебувають на Webex Meetings сайті.
| 1 |
Увійдіть до центру керування, а потім перейдіть до меню . |
| 2 |
Натисніть Фільтр. |
| 3 |
Виберіть фільтри, які потрібно застосувати до списку. Ви можете фільтрувати за:
|
Список автоматично оновлюється на основі вибраних фільтрів. Натисніть кнопку Скинути, щоб видалити всі фільтри одночасно.
Деталі статусу користувача
У стов п ці «Статус» повідомляється, чи є у вашій організації користувачі, які неактивні чи не пройшли перевірку. Використовуйте цю інформацію, щоб вирішити, які дії слід вжити для певного облікового запису користувача, наприклад, повторне надсилання підтверджувального листа або видалення користувача з організації.
Сервісні ліцензії призначаються користувачам незалежно від їх статусу. Наприклад, користувач, що очікує на розгляд, все ще використовує ліцензію. Ви можете видалити ліцензії від користувача, якщо вони більше не потребують послуг.
Користувач може мати будь-який із наведених нижче статусів:
-
Ак тивний - це ідеальний стан для користувачів під час звичайного використання. Користувач є частиною організації (або пов'язаний з Адміністрацією сайту, або створений адміністратором Webex у Control Hub) і використовує або готовий використовувати свої служби співпраці. Подальших адміністратив них дій не потрібно.
-
О чікується — користувач є частиною організації, але його особ а ще не підтверджена. Вони все ще можуть перевіряти свою особу під час першого доступу до Webex. Такий стан може легко статися під час онбордингу.
Користувачі не можуть користуватися своїми послугами, коли вони перебувають у цьому стані.
Ви можете підштовхнути неперевірених користувачів активувати свої облікові записи за допомогою електронної пошти масової активації.
-
Відповідність — Команда Cisco з дотримання вимог встановила, що цей користувач не відповідає вимогам.
Користувачі в такому стані блокуються зі свого облікового запису.
Зверніться до служби підтримки для отримання додаткової інформації.
-
Шахрай ство — команда Cisco з виявлення шахрайства встановила, що цей обліковий запис бере участь у підозрюваних діях.
Користувачі в такому стані блокуються зі свого облікового запису.
Зверніться до служби підтримки для отримання додаткової інформації.
-
Призупи нено — Адміністр атор призупинив обліковий запис користувача.
-
Перехід ний — користувач вже створив обліковий запис з тим самим доменом і заявлений вашою організацією. Наступного разу, коли користувач ввійде, йому буде запропонов ано змінити електронну пошту або видалити свій обліковий запис.
Фільтр заголовків стовпців
Ви можете додавати або видаляти стовпці, які відображаються на сторі н ках Користувачі та на сторінці Видалені користувачі. Наприклад, ви можете впорядкувати користувачів за тим, коли вони були додані до вашої організації, або за алфавітом за відділами. Ваші зміни зберігаються автоматично і відображаються при повторному вході в систему.
-
Ви повинні бути повним адміністратором цієї організації, щоб внести ці зміни. Зовнішні адміністратори та адміністратори лише для читання не бачать цієї функції.
-
Наразі не можна фільтрувати та сортувати користувачів за джерелом синхронізації.
| 1 |
Увійдіть до центру керування. |
| 2 |
Перей чі і в списку користувачів натисніть |
| 3 |
Виберіть атрибути, які потрібно відображати на сторінці. Завжди видно атрибут Display name. |
| 4 |
(Необов'язково) Перетягніть заголовки стовпців, щоб змінити порядок їх відображення. |
Завантажити список користувачів
Ви можете експортувати список користувачів у файл CSV та завантажити його на робочий стіл. Експортований файл CSV відображає всі фільтри, параметри пошуку або настроєні стовпці атрибутів, які ви застосували до списку користувачів на екрані.
Залежно від розміру організації, для компіляції та експорту списку користувачів у файл CSV може знадобитися певний час, перш ніж Центр керування може зайняти деякий час. У спливаючому вікні відображаються всі поточні експорти. Ви можете натиснути кнопку Почати нове завантаження у вікні, щоб ініціювати новий файл, який відображає будь-які зміни, які ви могли внести з моменту початку останнього експорту.
| 1 |
Увійдіть до центру керування, а потім перейдіть до меню . |
| 2 |
Клацніть Останній експортований файл CSV можна завантажити протягом семи днів після його ініціювання. |
| 3 |
Натисніть Завантажити з диспетчер а завдань, коли експортований CSV буде зібрано. |
Деталі стовпця «Дії»
Ви можете вносити зміни до статусу користувача у стовпці Ді ї.
Якщо ви використовуєте Cisco Directory Connector для синхронізації користувачів, ви можете повторно надсилати запрошення користувачам у Центрі керування, але ви не можете повторно активувати, деактивувати чи видаляти користувачів. Ви повинні виконати ці дії, Active Directory а потім повторно синхронізувати зміни до центру керування.
Залежно від статусу, ви можете вжити таких дій:
-
Повторно надіслати запрошення — повторно надсилає користувачам електронну пошту підтвердження.
-
Повторна активація користувача — Повторно активує користувачів до попереднього статусу.
-
Деактивувати користувача — Деактивує користувачів і змінює їх статус на Неактивний.
-
Видалити користувача — Видалення користувачів з організації.
Керування статусом користувача
Ви можете керувати статусом користувача у стовп ці Ді ї в Центрі керування.
| 1 |
Увійдіть до центру керування, а потім перейдіть до меню . |
| 2 |
Клацніть |
| 3 |
Виберіть дію, яку потрібно виконати. Якщо ваша організація використовує синхронізацію каталогів (напр. DirSync, Okta, Entra ID), вам потрібно керувати користувачами у вашому каталозі та синхронізувати ці зміни з Webex. |
Перегляд обмежених користувачів
Коли команди Cisco з питань дотримання вимог та виявлення шахрайства визначають, що користувач бере участь у підозрілій діяльності, користувач позначається як шахрайство або відповідність у Контрольному центрі. Ці користувачі більше не мають доступу до служб Webex.
Ви можете переглянути повний список користувачів у вашій організації з позначенням шахрай ство, відповідність або обидва. Ви не можете вибрати або видалити ці мітки від користувача. Якщо ви вважаєте, що користувач був неправильно позначений, звер ніться до служби підтримки.
| 1 |
Увійдіть до центру керування. |
| 2 |
Натисніть . |
Керування очікуваними користувачами
Контрольний центр зазвичай видаляє очікуючих користувачів через 30 днів після їх деактивації. Ви можете змінити це, щоб Центр керування чекати до 90 днів, перш ніж видалити очікуючих користувачів.
Webex зберігає дані користувачів для користувачів, які очікують на розгляд. Якщо повторно активувати користувача, який очікує на розгляд, він зможе знайти його старі дані (місця та зустрічі), але лише якщо ці дані все ще перебувають у межах вашого періоду зберігання.
Цей параметр не застосовується до Active Directory користувачів, синхронізованих з Webex. Під час синхронізації Active Directory з Webex:
-
Усі користувачі, які були деактивовані в каталозі, стають очікуючими. Webex тримає цих користувачів у стані очікування на невизначений термін.
-
Будь-які користувачі, які були видалені з каталогу, стають очікуваними у Webex. Webex утримує цих користувачів у стані очікування протягом 7 днів, а потім видаляє їх. Ви можете видалити їх раніше, щоб звільнити їх ліцензію користувача. Це 7-денне вікно все ще застосовується до користувачів, які очікують очікування, навіть якщо в цей час роз'єм каталогів вимкнено.
-
Якщо користувачі, з Active Directory яких спочатку синхронізовано, позначені як очі кування після вимкнення синхронізації, вони будуть збережені протягом звичайного періоду від 30 до 90 днів .
| 1 |
Увійдіть у Центр керування, а потім перейдіть до меню . |
| 2 |
Прокрутіть униз до пункту Керування користувачем, що очікує |
| 3 |
Введіть число від 30 до 90 у полі Ви далити очікуючого користувача . Ваші зміни зберігаються автоматично. |


.
поруч з користувачем.