- בית
- /
- מאמר
נהל את המשתמשים שלך על ידי שינוי רישיונות שירות, נקיטת פעולות רלוונטיות בהתבסס על הסטטוסים שלהם וסינון הרשימה לפי תפקידי מנהל ספציפיים, סוגי חשבונות או אתרי Webex.
סנן משתמשים
באפשרותך לסנן את הרשימה כדי להתמקד בסוגי המשתמשים שברצונך לנהל, כגון לפי מנהלי מערכת או לפי משתמשים שנמצאים באתר Webex Meetings.
| 1 |
היכנס למרכז הבקרהולאחר מכן עבור אל |
| 2 |
לחץ על סנן. |
| 3 |
בחר את המסננים שברצונך להחיל על הרשימה. ניתן לסנן לפי:
|
הרשימה מתעדכנת אוטומטית בהתאם למסננים שתבחר. לחץ על איפוס כדי להסיר את כל המסננים בבת אחת.
פרטי סטטוס המשתמש
העמודה סטטוס מציינת אם ישנם משתמשים בארגון שלך שאינם פעילים או שלא אומתו. השתמש במידע זה כדי להחליט איזו פעולה לנקוט בחשבון משתמש ספציפי, כגון שליחה מחדש של דוא"ל האימות או הסרת משתמש מהארגון שלך.
רישיונות שירות מוקצים למשתמשים, ללא קשר למצבם. לדוגמה, משתמש ממתין עדיין משתמש ברישיון. ניתן להסיר רישיונות ממשתמש אם הוא אינו זקוק עוד לשירותים.
למשתמש יכול להיות כל אחד מהסטטוסים הבאים:
-
פעיל- זהו המצב האידיאלי עבור משתמשים במהלך שימוש רגיל. המשתמש הוא חלק מהארגון (מקושר מניהול האתר או נוצר על ידי מנהל Webex במרכז הבקרה) ומשתמש או מוכן להשתמש בשירותי שיתוף הפעולה שלו. אין צורך בפעולה מנהלית נוספת.
-
בהמתנה— המשתמש הוא חלק מהארגון אך זהותו טרם אומתה. ייתכן שהם עדיין מאמתים את זהותם כאשר הם ניגשים ל - Webex בפעם הראשונה. מצב זה יכול להתרחש בקלות במהלך הקליטה.
משתמשים אינם יכולים להשתמש בשירותים שלהם כאשר הם נמצאים במצב זה.
ניתן לדחוף משתמשים לא מאומתים להפעיל את חשבונותיהם באמצעות דוא"ל הפעלה בכמות גדולה.
-
תאימות— צוות התאימות של סיסקו קבע שמשתמש זה אינו עומד בדרישות.
משתמשים במצב זה נעולים מחוץ לחשבון שלהם.
צרו קשר עם התמיכה לקבלת מידע נוסף.
-
הונאה— צוות גילוי ההונאות של סיסקו קבע כי חשבון זה עוסק בפעילות חשודה.
משתמשים במצב זה נעולים מחוץ לחשבון שלהם.
צרו קשר עם התמיכה לקבלת מידע נוסף.
-
מושעה— חשבון המשתמש הושעה על ידי מנהל מערכת.
-
זמני— המשתמש כבר יצר חשבון עם אותו דומיין והוא נתבע על ידי הארגון שלך. בפעם הבאה שהמשתמש ייכנס, תוצג בפניו אפשרות לשנות את כתובת האימייל שלו או למחוק את החשבון שלו.
סנן כותרות עמודות
ניתן להוסיף או להסיר עמודות המופיעות בדף משתמשים ובדף משתמשים שנמחקו. לדוגמה, ייתכן שתרצו למיין משתמשים לפי מועד הוספתם לארגון שלכם, או לפי סדר אלפביתי לפי מחלקה. השינויים שלך נשמרים אוטומטית ומוצגים כשאתה מתחבר שוב.
-
עליך להיות מנהל מערכת מלא בארגון זה כדי לבצע שינויים אלה. מנהלי מערכת חיצוניים ומנהלי מערכת בעלי הרשאה לקריאה בלבד אינם רואים תכונה זו.
-
כרגע אינך יכול לסנן ולמיין משתמשים לפי מקור סנכרון.
| 1 |
היכנס למרכז הבקרה. |
| 2 |
עבור אל וברשימת המשתמשים, לחץ על |
| 3 |
בחר את המאפיינים שברצונך שיופיעו בדף. התכונה שם תצוגה תמיד גלויה. |
| 4 |
(אופציונלי) גררו ושחררו את כותרות העמודות כדי לסדר מחדש את הסדר שבו הן מופיעות. |
הורד רשימת משתמשים
ניתן לייצא את רשימת המשתמשים לקובץ CSV ולהוריד אותה למחשב השולחני. קובץ ה-CSV המיוצא משקף את כל המסננים, פרמטרי החיפוש או עמודות המאפיינים המותאמות אישית שהחלת על רשימת המשתמשים במסך.
בהתאם לגודל הארגון שלך, ייתכן שיחלוף זמן מה עד ש-Control Hub יקמפל וייצוא רשימת המשתמשים לקובץ CSV. החלון הקופץ מציג את כל היצוא שנמצא כעת בתהליך. באפשרותך ללחוץ על התחל הורדה חדשה בחלון כדי להפעיל קובץ חדש המשקף את כל השינויים שביצעת מאז תחילת הייצוא האחרון.
| 1 |
היכנס ל- מרכז הבקרהולאחר מכן עבור אל |
| 2 |
לחץ על קובץ ה-CSV שיוצא לאחרונה זמין להורדה עד שבעה ימים לאחר הפעלתו. |
| 3 |
לחץ על הורד ממנהל המשימות לאחר שהקובץ המיוצא של ה-CSV הורכב. |
פרטי עמודת הפעולות
ניתן לבצע שינויים בסטטוס של משתמש בעמודה פעולות.
אם אתה משתמש ב-Cisco Directory Connector לסנכרון משתמשים, תוכל לשלוח מחדש הזמנות למשתמשים ב-Control Hub, אך לא תוכל להפעיל מחדש, להשבית או למחוק משתמשים. עליך לבצע פעולות אלה ב-Active Directory ולאחר מכן לסנכרן מחדש את השינויים עם Control Hub.
בהתאם למצב, הפעולות שתוכלו לבצע הן:
-
שלח הזמנה מחדש— שולח מחדש את דוא"ל האימות למשתמשים.
-
הפעלה מחדש של משתמש— הפעלה מחדש של משתמשים למצבם הקודם.
-
ביטול משתמש- מבטל משתמשים ומשנה את הסטטוס שלהם ללא פעיל.
-
מחק משתמש— מוחק משתמשים מהארגון שלך.
ניהול סטטוס משתמש
ניתן לנהל את סטטוס המשתמש בעמודה פעולות ב-Control Hub.
| 1 |
היכנס למרכז הבקרהולאחר מכן עבור אל |
| 2 |
לחץ על |
| 3 |
בחר את הפעולה שברצונך לבצע. אם הארגון שלך משתמש בסנכרון ספריות (למשל DirSync, Okta, Entra ID), עליך לנהל משתמשים בספרייה שלך ולסנכרן שינויים אלה עם Webex. |
הצג משתמשים מוגבלים
כאשר צוותי התאימות וגילוי ההונאות של סיסקו קובעים שמשתמש עוסק בפעילות חשודה, המשתמש מסומן כ- הונאה או תאימות במרכז הבקרה. למשתמשים אלה אין עוד גישה לשירותי Webex.
באפשרותך לצפות ברשימה המלאה של משתמשים בארגון שלך עם הסיווג הונאה, תאימות, או שניהם. לא ניתן לבחור או להסיר תוויות אלה ממשתמש. אם אתם סבורים שמשתמש סומן בטעות, צרו קשר עם התמיכה.
| 1 |
היכנס למרכז הבקרה. |
| 2 |
לחץ על . |
ניהול משתמשים ממתינים
מרכז הבקרה מוחק בדרך כלל משתמשים ממתינים 30 יום לאחר שהושביתו. באפשרותך לשנות זאת כדי לגרום ל-Control Hub להמתין עד 90 יום לפני מחיקת משתמשים ממתינים.
Webex שומר נתוני משתמש עבור משתמשים ממתינים. אם תפעילו מחדש משתמש ממתין, הוא יוכל למצוא את הנתונים הישנים שלו (חללים ופגישות), אך רק אם נתונים אלה עדיין נמצאים בתקופת השמירה שלכם.
הגדרה זו אינה חלה על משתמשי Active Directory המסונכרנים עם Webex. בעת סינכרון Active Directory עם Webex:
-
כל המשתמשים שהושבתו בספרייה הופכים למשתמשים בהמתנה. Webex מחזיק משתמשים אלה במצב המתנה ללא הגבלת זמן.
-
כל המשתמשים שנמחקו מהמדריך הופכים לממתינים ב-Webex. Webex מחזיק משתמשים אלה במצב ממתין למשך 7 ימים ולאחר מכן מוחק אותם. באפשרותך לבחור למחוק אותם מוקדם יותר כדי לפנות את רישיון המשתמש שלהם. חלון 7 הימים הזה עדיין חל על משתמשים ממתינים גם אם מחבר הספריות מושבת במהלך תקופה זו.
-
אם משתמשים שסונכרנו במקור מ-Active Directory מסומנים כממתינים לאחר השבתת הסינכרון, הם יישמרו למשך חלון הזמן הרגיל של 30 עד 90 יום.
| 1 |
היכנס למרכז הבקרהולאחר מכן עבור אל . |
| 2 |
גלול מטה אל ניהול משתמש ממתין. |
| 3 |
הזן מספר בין 30 ל-90 בשדה מחק משתמש ממתין. השינויים שלך נשמרים אוטומטית. |


.
ליד משתמש.